CSDMnews.nl is een platform van mediatechnologiebedrijf CS Digital Media. De artikelen zijn geschreven door redacteuren die in dienst zijn/waren bij CS Digital Media:

Neem contact met ons op.

Het goede nieuws
CSDMnews.nl informeert over technologische en innovatieve ontwikkelingen, over duurzame ideeën, over kunst en cultuur, over lokale evenementen en meer. We willen door middel van positieve verhalen bijdragen aan een inspirerende omgeving.

Connectie met CS Digital Media
CS Digital Media is een mediatechnologiebedrijf in de DOOH-sector die alle disciplines voor concepten, campagnes, content en techniek in huis heeft. Van Backoffice tot Studio en Redactie, van Operations tot Marketing/Sales en Development.

Met circa 7.000 digitale schermen op 2.300 locaties buitenshuis wordt met kwalitatief hoogwaardige en actuele content de aandacht van consumenten getrokken. De digitale schermen van CS Digital Media zijn een integraal onderdeel van publieke ruimten in onder meer het openbaar vervoer, sportscholen en –verenigingen, onderwijsinstellingen, tankstations en retailers.

Uit onderzoek blijkt dat inspirerende content op digitale schermen de zogenaamde wachtmomenten op deze locaties aanzienlijk veraangenaamt. En dat verzorgt CSDMnews.nl. CS Digital Media ondersteunt adverteerders met een breed scala aan (interactieve) producten en diensten in digital out of home marketing. Adverteerders kunnen door de inzet van het digitale netwerk geografisch, tijd- en situatiegebonden en op doelgroep segmenteren. Daarbij wordt in toenemende mate gebruikgemaakt van social media.